Train ’n Gain Professional: open klassikale verkooptraining ondersteund door krachtige microlearning.


De ultieme combinatie van confronterende klassikale verkooptraining en online verdieping.


Word abonnee!
 

Het Train ‘n Gain Professional pakket biedt je het beste van twee werelden. Ten eerste krijg je klassikale verkooptraining van een ervaren verkooptrainer en kun je sparren met andere deelnemers. Bovendien wordt de leerstof online verankerd met onze krachtige micro-learning.


Klassikale verkooptraining methodiek

Methodiek

Klassikale verkooptraining klassikaal

Klassikaal

klassikale verkooptraining webinars

Webinars

klassikale verkooptraining micro-learning

Micro-learning


Methodiek


We hebben inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring met verkooptrainingen. En als er één ding is wat we in die periode hebben geleerd, dan is het dat vaardigheden zich slechts beperkt laten ontwikkelen met uitsluitend klassikale training.
Het is zeer waardevol om face-to-face door een professional getraind te worden. Maar voor voor langdurige praktische toepasbaarheid is herhaling van de leerstof een vereiste. Die herhaling ontbreekt in het programma van veel traditionele verkooptrainingen. Het resultaat is een te duur trainingsprogramma waarin te veel lesstof is gepropt. Hierdoor zijn deelnemers na twee of drie weken het meeste daarvan weer vergeten.

Wil je een substantiële en blijvende gedragsverbetering bereiken, dan is de beste manier om dat te bereiken het combineren van traditionele klassikale training met behapbare leermomenten door middel van moderne online technieken.

Het pakket


Het Professional pakket bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • Toegang tot 15 klassikale verkooptrainingen van een halve dag, elke maand één,
  • Toegang tot 15 interactieve webinar, elke maand één,
  • Gebruik van onze micro-learning app voor dagelijkse herhaling en verdieping van de leerstof
Word abonnee!Klassikaal


De klassikale bijeenkomsten zijn een belangrijk onderdeel van het Train ‘n Gain Professional pakket. Elke maand organiseren we een training van een halve dag waarin één van de onderwerpen uit het trainingsprogramma centraal staat. Doordat de sessies relatief kort duren zijn ze beter in te passen in drukke agenda’s. Daarnaast zorgt de combinatie van beperkte duur en hoge intensiteit voor een hoog leerrendement.

Inhoud klassikale verkooptraining


Het belangrijkste en meest leerzame element van de klassikale sessies zijn de rollenspellen. Hierin ben jij de verkoper en de trainer is de klant. Deze rollenspellen worden opgenomen op video en in de sessies beoordeeld en besproken. Daarnaast leer je natuurlijk nieuwe, waardevolle gesprekstechnieken en is er ruimte voor discussie over relevante thema’s met andere deelnemers. Interactie en dynamiek staan steeds centraal. Dit alles onder leiding van een professionele en ervaren verkooptrainer die feilloos jouw sterke eigenschappen, maar ook je verbeterpunten inzichtelijk maakt én aanpakt. Deze combinatie van elementen resulteert in een praktisch gerichte training geschikt voor iedere verkoper.

Sessie gemist?


Heb je een abonnement en kun je niet bij een sessie aanwezig zijn? Dat is geen probleem, want er is ongetwijfeld nog een andere sessie waarin je kunt aanschuiven. En bovendien zijn er altijd nog de webinars en de micro-learning app. Hierdoor hoef je geen enkel onderdeel van het programma te missen.

Bekijk de agenda om te zien welke sessies we momenteel gepland hebben.

Bekijk de agenda

Webinars


“De combinatie van een inspirerende webinar en dagelijks een vraag in de app is dé ideale mix voor het trainen van verkopers. Bij ons leverde de vragen in de app direct discussies op. Dat is goed, want het betekent dat ze er mee bezig zijn.”Auke Jellema, Sales Manager Liebherr Maritime Benelux B.V.

Wanneer je je aanmeldt voor het Professional pakket krijg je elke maand toegang tot een interactief live webinar. Daar gaan we in op de ins en outs van professionele verkoop. Ieder webinar richt zich specifiek op het onderwerp van de meest recente klassikale verkooptraining, en duurt 1 tot 1,5 uur. Ook hier betekent de keuze voor hoge intensiteit en beperkte duur dat de effectiviteit hoog is. Daardoor krijgen je verkoopvaardigheden direct een boost. De inhoud van de webinars is namelijk direct toepasbaar in de praktijk.

Webinar gemist?


Heb je een abonnement en moet je een webinar missen? Dat is geen probleem want voor onze betalende abonnees zijn de webinars elke maand na afloop online terug te kijken. Natuurlijk raden we wel aan om er zelf live bij te zijn, want onze webinars zijn geen éénrichtingsverkeer. Bovendien staan interactiviteit en dynamiek centraal. En die zorgen ervoor dat je echt iets leert, en dat is waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat.

Doe mee aan een gratis webinar!


Wil je zelf ervaren hoe effectief en leerzaam onze webinars zijn? We organiseren regelmatig gratis webinars om een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten. Meld je daarom nu aan voor één van onze gratis webinars. Klik op de knop hieronder en hopelijk tot snel! Geen gratis webinars gepland? Neem contact op dan kijken we of je met een webinar uit het programma mee kunt doen om er kennis mee te maken.

Neem deel aan gratis webinarBekijk de agendaMicro-learning


Voor deelnemers aan het Professional programma is de Train ‘n Gain micro-learning app de perfecte follow-up voor de klassikale trainingen. De dag na de klassikale training krijg je in de app toegang tot de content die hoort bij het onderwerp van de sessie van die maand. Installeer daarom de app op je telefoon. Dan krijg je dagelijks scenario’s, videocases, opgaven en opdrachten die betrekking hebben op het onderwerp uit de training. Bovendien zijn alle besproken theorie en technieken terug te vinden in de app. De micro-learning zorgt ervoor dat het geleerde langer vers in je geheugen blijft zitten. Verdien trofeeën door bepaalde prestaties te behalen en vergelijk jouw scores met die van vrienden, collega’s en zelfs met de topscorers uit de ranglijst!


“Elke dag meetings en drukte. Maar ik geef mezelf een schop onder m’n kont om echt met de app te werken, aangezien ik het een geweldige tool vind!”
Eric de Leeuw van Weenen, Director of Business Development Vulkan USA

“Onze verkopers in Kenia gebruiken de microlearning app om hun verkoopvaardigheden elke dag op te poetsen. Ze doen iedere week mee aan de verkoopuitdaging en vinden het geweldig!”Mark Janssens, Business Development Manager Kibo motorcycles

Probeer de micro-learning app gratis uit!


Wil je zelf ervaren wat micro-learning voor een verkooptraining betekent? Probeer dan de app gratis uit! Wanneer je je als gratis gebruiker registreert krijg je namelijk een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

iOS

Meedoen

Schrijf je in voor het Train ‘n Gain Professional programma en begin vandaag nog met het ontwikkelen van je verkoopvaardigheden!

Heb je een team van verkopers met een specifieke trainingsbehoefte? Lees dan meer over ons Premium pakket.