Over ons:
Train ’n Gain traint vaardigheden op een manier die wél beklijft


ondersteund door 36 jaar verkoopervaring, 26 jaar ervaring in het ontwikkelen van leeroplossingen en 16 jaar trainingservaring.


 
Het idee: trainingen kunnen effectiever.

In 2012 richtte Paul Smulders samen met Lex van Sonderen Train ’n Gain op. Hun visie: het trainen van vaardigheden kan effectiever door er een online component aan toe te voegen.  Bij traditionele klassikale trainingen blijft immers slecht een klein gedeelte van de leerstof hangen. De oplossingen van Train ’n Gain nemen dat bezwaar voor een groot deel weg.

Train ’n Gain werkt met een flexibele schil adviseurs, videoacteurs en software ontwikkelaars. Inmiddels is er een portfolio van ca. 700 korte, realistische video’s beschikbaar van do’s en don’ts van realistische gesprekken tussen verkoper en klant of leidinggevende en medewerker, in het Nederlands, Engels en Duits.
Na een periode van ‘trial en error’ werd in 2017 een blended verkooptraining  en een blended leiderschapstraining geïntroduceerd, die staat als een huis. Het concept van micro-leren draagt daar aan bij: het frequent leren in kleine beetjes, zowel klassikaal als online.

In maart 2018 werd Paul enig eigenaar van Train ’n Gain BV.

Paul heeft zijn sporen als trainer verdiend. Sinds 2002 traint hij deelnemers en teams van grote en kleine bedrijven over de gehele wereld. Paul heeft getraind en traint in China, Singapore, Japan, India, de Verenigde Staten, Brazilië en talloze landen in Europa. Zijn persoonlijke teller staat ruimschoots boven de 2.500 trainingsdagen en meer dan 10.000 verkopers en leidinggevenden hebben zijn trainingen doorlopen.

Het is met gepaste trots dat we hieronder een greep uit de bedrijven presenteren, die hun beste mensen in de afgelopen jaren door Paul klassikaal lieten trainen, in het Engels, Duits of Nederlands.