Train ‘n Gain Professional:
elke maand een persoonlijke verkooptraining.


De ultieme combinatie van klassikale verkooptraining en online verdieping.


Schrijf in!
 

De Train ‘n Gain Professional verkooptraining biedt je het beste van twee werelden. In de maandelijkse klassikale verkooptraining krijg je persoonlijke aandacht. Het sparren met andere deelnemers geeft je nieuwe inzichten. En het online programma waaraan je meedoet zorgt voor de noodzakelijke verankering.


Klassikale verkooptraining methodiek

Methodiek


Klassikale verkooptraining klassikaal

Klassikaal


klassikale verkooptraining webinars

Webinars


klassikale verkooptraining micro-learning

Micro-
learning


Methodiek


We hebben inmiddels meer dan zestien jaar ervaring met verkooptrainingen. Daardoor weten we dat uitsluitend klassikale training niet voldoende is.
Natuurlijk: het is enorm waardevol – en voor maximaal resultaat essentieel – om face-to-face door een professional getraind te worden. Een verkoopgesprek moet je daadwerkelijk ervaren en het realisme van lastige  rollenspelen is onontbeerlijk om uit je comfortzone te komen.
Maar voor voor langdurige praktische toepasbaarheid is herhaling en uitdieping van de leerstof een vereiste. Talloze onderzoeken wijzen dat uit.
Dit programma combineert klassikale training met moderne online technieken om het beste uit jezelf te halen.

Waaruit bestaat dit programma?


Het Professional verkooptrainingsprogramma bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • Toegang tot klassikale verkooptrainingen van een halve dag, elke maand één (tot 15 sessies),
  • Toegang tot interactieve live webinars, elke maand één (tot 15 webinars),
  • Gebruik van onze micro-learning app voor dagelijkse herhaling en verdieping van de leerstof en wekelijks deelname aan de verkoopuitdaging.
Schrijf in!Klassikaal


De klassikale bijeenkomsten zijn een belangrijk onderdeel van de Train ‘n Gain Professional verkooptraining. Elke maand organiseren we een verkooptraining van een halve dag waarin één van de onderwerpen uit het trainingsprogramma centraal staat. Doordat de sessies relatief kort duren zijn ze prima in te passen in drukke agenda’s. Bovendien zorgt de combinatie van beperkte duur, hoge frequentie en maximale intensiteit voor een hoog leerrendement.

Wat kun je verwachten?


Deelnemers vinden de realistische rollenspellen van deze verkooptraining het leerzaamste element.
Daarin wordt geoefend met het toepassen van de geleerde technieken in de eigen praktijk. Het terugkijken en evalueren opent niet zelden de ogen van de deelnemers.
Er is ruimte voor discussie met andere deelnemers over relevante thema’s. Immers, interactie en dynamiek staan centraal in deze verkooptraining.
Gewapend met nieuwe (zelf)inzichten kunnen de deelnemers de vaardigheden direct toepassen in hun praktijk.

Sessie gemist?


De online opvolging met een webinar en de micro-learning op de smartphone maakt, dat deelnemers niets hoeven te missen, zelfs als ze een keer een sessie niet kunnen bijwonen. Bekijk de agenda om te zien welke sessies we hebben gepland.

Bekijk de agenda van het Professional programma

Webinars


“De combinatie van een inspirerend webinar en dagelijks een vraag in de app is dé ideale mix voor het trainen van verkopers. Bij ons leverde de vragen in de app direct discussies op. Dat is goed, want het betekent dat ze er mee bezig zijn.”Auke Jellema, Sales Manager Liebherr Maritime Benelux B.V.

Het je wel eens aan een webinar deelgenomen en was je al binnen 5 minuten afgehaakt? Wij wel!
Daarom doen wij het anders. Interactiviteit met de trainer en de andere deelnemers stond centraal toen we de programma’s ontwikkelden.

Wanneer je je aanmeldt voor de Professional verkooptraining, krijg je – naast de klassikale training – elke maand toegang tot een interactief live webinar. Ieder webinar richt zich specifiek op het onderwerp van de meest recente klassikale verkooptraining, en duurt ca. 1 uur. Daardoor is het webinar een effectieve follow-up van de training en zorgt voor verankering van de leerstof.

Webinar gemist?


Geregistreerde gebruikers kunnen een webinar na afloop terugkijken, want de webinars worden opgenomen.

Ervaar het zelf!


Neem contact met ons op als je een keer een webinar wilt ervaren.

Bekijk de webinar agendaMicro-learning


Deelnemers aan de Professional verkooptraining gebruiken de Train ‘n Gain micro-learning app op hun smartphone, tablet of PC. Dit is de perfecte follow-up.
Maandelijks publiceren we de verkoopuitdaging, die de deelnemer uitdaagt zijn creativiteit te gebruiken. De winnende oplossing wordt elke maand in de app gepubliceerd.
Bovendien komt elke maand een nieuw onderwerp beschikbaar in de micro-learning app, aansluitend op de klassikale verkooptraining en de webinars. Dat betekent dat gedurende die maand dagelijks kan worden meegedaan aan scenario’s, videocases, opgaven en opdrachten.
Elke opgave is voorzien van de relevante theorie. Zodoende kan alles wat in de training is geleerd worden opgezocht.
Door de gamification gaan deelnemers de strijd aan met zowel collegaverkopers, als met verkopers uit andere landen en industrieën. De app is momenteel tweetalig: Nederlands en Engels.
Voor de die-hards is er natuurlijk maar één doel: de toppositie in de ranglijst behalen!

De leidinggevende kan in het managementdashboard meekijken met de leeractiviteiten van zijn of haar medewerk(st)ers.


“Elke dag meetings en drukte. Maar ik geef mezelf een schop onder m’n kont om echt met de app te werken, aangezien ik het een geweldige tool vind!”
Eric de Leeuw van Weenen, Director of Business Development Vulkan USA

“Onze verkopers in Kenia gebruiken de microlearning app om hun verkoopvaardigheden elke dag op te poetsen. Ze doen iedere week mee aan de verkoopuitdaging en vinden het geweldig!”Mark Janssens, Business Development Manager Kibo motorcycles

Probeer de micro-learning web-app gratis uit!


Probeer de app gratis uit! Hij draait op elke PC, laptop, tablet of telefoon. Met de gratis versie kun je van alle onderwerpen een paar oefeningen doen en wekelijks meedoen in de verkoopuitdaging.

iOS

Meedoen met de Professional verkooptraining

Schrijf je in voor de Train ‘n Gain Professional verkooptraining en begin vandaag nog met het ontwikkelen van je verkoopvaardigheden!

Schrijf in!

Heb je een team van verkopers met een specifieke trainingsbehoefte? Lees dan meer over onze Premium verkooptraining.