DISC Communicatiestijlen
Meet en begrijp je eigen gedrag
én dat van anderen in één uur.


Ontdek je persoonlijke sterktes en valkuilen als verkoper
met deze persoonlijke test en dit webinar.


Bestel nu

Deze online test en de uitgebreide rapportage ervan geven je inzicht in je communicatiestijl als verkoper. In het webinar worden alle aspecten van het DISC profiel toegelicht.


De test die jouw DISC-profiel in kaart brengt


Wil je weten wat jouw persoonlijke valkuilen zijn als verkoper in verkoopgesprekken?
Waarom je met de ene klant wel- en met de andere klant niet kunt opschieten? Schrijf je dan nu in voor ‘Meet je eigen gedrag in één uur‘ Dit product bevat:

  • Een persoonlijke online DISC test
  • Een uitgebreide rapportage, relevant voor de verkoper
  • Toegang tot een live interactief webinar van ca. 1 uur met uitleg over DISC

DISC is een wereldwijd gebruikte en geaccepteerde test, waarmee je gedrags- en communicatiestijlen in kaart kunt brengen. Jaarlijks worden meer dan een miljoen tests afgenomen. Een DISC test kan volledig online worden afgenomen in slechts 10 minuten en het resultaat is een uitgebreid rapport waarin de communicatie- en gedragsstijl van de persoon wordt beschreven. Door zo’n test te doen herken je direct waarom je in bepaalde situaties wel of juist niet het gewenste resultaat uit je communicatie met anderen verkrijgt.

Het is leuk om de rapportage over jezelf te lezen. De uitslag is heel herkenbaar en toont eigenschappen die er aan bijdragen dat ik het al 26 jaar volhoud in dit vak.Robbie Griekspoor (Account Manager bij Sigma Control)

De test geeft inzicht in aspecten zoals:

  • Waar krijgt deze persoon energie van?
  • Met welke communicatiestijlen van anderen is het lastig voor deze persoon om een klik te verkrijgen?
  • Wat zijn motivatoren en demotivatoren?
  • Wat zijn aandachtspunten voor deze persoon in de omgang met anderen?
  • Wat zijn aandachtspunten voor collega’s en leidinggevende van deze persoon voor de omgang met deze persoon?

De Train ’n Gain uitvoering voor verkopers van een DISC-test geeft o.a. inzicht in de verkoopstijl van de persoon en dat geeft weer een goed beeld van de sterktes en minder sterke punten in verkoopsituaties.

Deze rapportage maakt inzichtelijk hoe je je klanten het best kunt motiveren om tot een koop over te gaan gebaseerd op hun specifieke communicatiestijl en die van de verkoper.

Bestel nu