Train ‘n Gain Economy:
live online verkooptraining.


De eerste volwaardige interactieve online verkooptraining waaraan je live kunt deelnemen.


Schrijf in!
 

Train ‘n Gain Economy is een praktijkgerichte online verkooptraining. Vergeet alles wat je weet over saaie webinars die éénrichtingsverkeer zijn. Want de combinatie van maandelijkse live webinars en de competitie met andere verkopers in onze micro-learning app maakt dat leren leuk, efficient en betaalbaar is.


online verkooptraining methodiek

Methodiek

online verkooptraining webinar

Webinars

online verkooptraining micro-learning

Micro-learning


Online verkooptraining methodiek


Als we één ding hebben geleerd van 16 jaar lang internationaal verkopers trainen, is het wel dat je het niet vaak genoeg kunt doen.
Wij werken al sind 2012 aan een innovatief trainingsprogramma dat dit – op een betaalbare manier – mogelijk maakt. Ons doel is, om het potentieel van verkopers maximaal te ontwikkelen. Dit unieke online trainingsprogramma  voor verkopers maakt dat mogelijk!
Deze online verkooptraining kan als losstaand programma worden gevolgd. Daarnaast is het ook een belangrijk onderdeel van onze blended trainingsprogramma’s. Nooit eerder was een follow-up op  klassikale verkooptrainingen beschikbaar, die zo effectief was.

Het concept


Het online programma is gestoeld op twee pijlers:

  • Maandelijks een live webinar, waarin een essentieel onderwerp voor verkopers wordt behandeld.
  • Direct daarna komt dit thema op PC, laptop, smartphone of tablet beschikbaar met video’s, vragen, cases en theoretische naslag over dit onderwerp.
“Train ‘n Gain heeft een verfrissende, zeer effectieve en pragmatische aanpak. Daardoor zijn technieken en concepten veelal direct succesvol in te zetten!”Emiel Arts (Directeur/eigenaar Royal Grass)
Schrijf in!

online verkooptraining methodiek

online verkooptraining webinar

Webinars


Het je ooit wel eens aan een webinar deelgenomen en was je al binnen 5 minuten afgehaakt? Wij wel!
Daarom doen wij het anders. Interactiviteit met de trainer en de andere deelnemers stond centraal toen we de programma’s ontwikkelden.
Elke maand behandelen we een essentieel onderwerp dat bepalend is voor het succes van verkopers.

Deelnemen aan het Economy programma betekent toegang krijgen tot de meest geavanceerde verkooptechnieken- en concepten, die nergens anders tegen zo’n beperkte investering worden aangeboden.

Bewust hebben we gekozen voor frequente webinars, die ca. een uur duren. Elke maand vindt een webinar plaats aan het begin van de werkdag. Daardoor zijn ze goed in te passen in de drukke agenda’s van verkopers.

“Prachtig om te zien hoe de interactiviteit en dynamiek van een training ook terugkomt in een live webinar”
Mark van Tilborg (Sales manager bij Vetrotech Saint-Gobain)
“De combinatie van een inspirerende webinar en dagelijks een vraag in de app is dé ideale mix voor het trainen van verkopers. Bij ons leverde de vragen in de app direct discussies op. Dat is goed, want het betekent dat ze er mee bezig zijn.”Auke Jellema, Sales Manager Liebherr Maritime Benelux B.V.

Webinar gemist?


Geregistreerde gebruikers kunnen een webinar na afloop terugkijken, want de webinars worden opgenomen.

Ervaar het zelf!


Neem contact met ons op als je een keer een webinar wilt ervaren.

De webinar agenda

Micro-learning


Micro-learning is hot! Traditionele verkooptrainingen bieden deelnemers een grote hoeveelheid leerstof in één keer aan, vaak zelfs meerdere dagen achter elkaar. Daardoor verslapt de concentratie en is het veel minder effectief. Met micro-learning daarentegen krijg je elke dag, week of maand een klein beetje leerstof. De dagelijkse oefeningen hoeven niet langer te duren dan 4 minuten. Het resultaat hiervan is dat de leerstof veel beter wordt opgenomen. Hierdoor is het rendement van de leerinspanningen veel hoger!

Hoe passen wij micro-learning toe in een online verkooptraining?


Maandelijks publiceren we een realistische verkoopuitdaging, waar de verkoper de beste oplossing voor moet bedenken. De winnende oplossing wordt elke maand per email en via de app bekend gemaakt.
Bovendien komt elke maand een nieuw onderwerp beschikbaar in de micro-learning app. Dat betekent dat gedurende die maand dagelijks kan worden meegedaan aan scenario’s, videocases, opgaven en opdrachten.
Elke opgave is voorzien van de relevante theorie. Zodoende kan alles wat in de webinars is geleerd worden opgezocht.
Door de gamification gaan deelnemers de strijd aan met zowel collegaverkopers, als met verkopers uit andere landen en industrieën.  De app is momenteel tweetalig: Nederlands en Engels.
Voor de die-hards is er natuurlijk maar één doel: de toppositie in de ranglijst behalen!

De leidinggevende kan in het managementdashboard meekijken met de leeractiviteiten van zijn of haar medewerk(st)ers.


“Elke dag meetings en drukte. Maar ik geef mezelf een schop onder m’n kont om echt met de app te werken, aangezien ik het een geweldige tool vind!”
Eric de Leeuw van Weenen, Director of Business Development Vulkan USA

“Onze verkopers in Kenia gebruiken de microlearning app om hun verkoopvaardigheden elke dag op te poetsen. Ze doen iedere week mee aan de verkoopuitdaging en vinden het geweldig!”Mark Janssens, Business Development Manager Kibo motorcycles

Probeer de micro-learning web-app gratis uit!


Probeer de app gratis uit! Hij draait op elke PC, laptop, tablet of telefoon. Met de gratis versie kun je van alle onderwerpen een paar oefeningen doen en wekelijks meedoen in de verkoopuitdaging.

online verkooptraining iosonline verkooptraining android

online verkooptraining micro-learning

Meedoen aan een live online verkooptraining?

Verkopers kunnen zich direct aanmelden om hun verkoopvaardigheden aan te scherpen tegen een fractie van de prijs van conventionele trainingen.

Schrijf in!

Liever face-to-face getraind worden met online follow-up? Met de op de praktijk aangepaste rollenspelen halen we deelnemers uit hun comfortzone voor een nog hoger leerrendement. Lees meer over onze Professional training.