De Train ’n Gain micro-learning app:
jouw eigen micro-learning oplossing.


De micro-learning app die klassikale trainingen of lessen ondersteunt en het leerrendement daarvan aanmerkelijk verbetert.


Meer informatie
 

Organisaties en scholen besteden miljoenen Euro’s aan klassikale trainingen. Binnen drie tot vijf weken verdwijnt 90% van de kennis als sneeuw voor de zon.
Onze white label micro-learning app, moedigt gebruikers aan om in kleine dagelijkse porties te leren en zorgt dat de leerstof blijft hangen.


Scholen

Scholen

Organisaties

Organisaties


Scholen


Jonge mensen zijn 24/7 online. Met een korte aandachtsspanne en een druk sociaal online leven, is het heel moeilijk om ze gedisciplineerd huiswerk te laten maken.
Onze white-label micro-learning app neemt de gedaante aan van een exclusieve micro-learning oplossing voor je school. Hij bezorgt leerstof in kleine beetjes op de smartphone van studenten en de gamification elementen maken het het gesprek van de dag. Je kunt groepen leerlingen maken die een specifiek leerpad volgen en docenten kunnen de inspanningen en het resultaat volgen.
Je hebt het overzicht en behoudt op elk moment de controle.
De contentontwikkeling kan worden gedaan door de docenten of programmamakers in een eenvoudige online spreadsheet en iedereen kan daarmee snel overweg.

Neem contact opOrganisaties


Veel opleidingsfunctionarissen maken zich zorgen over de kosten van klassikale trainingen. E-learning was een tijdje “hot”, maar werkt helaas vaak niet goed omdat de gebruikersacceptatie en het gebruik tegenvalt. Drukke professionals hebben geen tijd om opgaven achter hun computer te maken. Veel geld wordt op die manier over de balk gegooid.
Onze innovatieve micro-learning oplossing is een enorme verbetering en maakt leren aantrekkelijk. De dagelijkse opgaven in onze gamified app vergen slechts een paar minuten en kunnen overal en altijd worden gedaan. De management rapportage geeft direct inzicht in de vorderingen en het gebruik.

De investering is verrassend laag zodat ook middelgrote bedrijven hun mensen kunnen opleiden.

Neem contact op