Train ’n Gain Economy: online verkooptraining voor leergierige verkopers.


De eerste volwaardige en complete verkooptraining die gewoon op je smartphone te volgen is.


Word abonnee!
 

Het Train ’n Gain Economy pakket is een praktijkgerichte online verkooptraining. De combinatie van interactieve live webinars en de motiverende micro-learning in onze app garandeert een steile leercurve tegen een aantrekkelijke prijs.


online verkooptraining methodiek

Methodiek

online verkooptraining webinar

Webinars

online verkooptraining micro-learning

Micro-learning


Methodiek


Wil je graag je verkoopvaardigheden aanscherpen maar heb je slechts een beperkt budget? Dan is het Economy pakket voor jou de juiste keus. Deze online verkooptraining is namelijk de meest kostenefficiënte methode om je kennis te vergroten, gesprekstechnieken te verbeteren en vaardigheden te ontwikkelen.

De beperkte investering betaalt zich in no-time terug. Dat komt omdat je beter wordt in je werk, je meer aansluiting bij klanten krijgt en meer deals zult binnenhalen. Als abonnee besteed je elke dag een paar minuten aan je persoonlijke ontwikkeling en dat levert resultaat op!

Het pakket


De online verkooptraining bestaat uit de volgende twee onderdelen:

 • Toegang tot 15 interactieve webinars, elke maand één,
 • Gebruik van onze micro-learning app voor dagelijkse herhaling en verdieping van de leerstof
“Train ’n Gain heeft een zeer effectieve pragmatische aanpak. Daardoor zijn technieken en concepten veelal direct succesvol in te zetten!”Emiel Arts (Directeur/eigenaar Royal Grass)
Word abonnee!

online verkooptraining methodiek

online verkooptraining webinar

Webinars


Wanneer je je aanmeldt voor het Economy pakket krijg je elke maand toegang tot een interactief live webinar. Daarin gaan we in op de ins en outs van professionele verkoop. Ieder webinar richt zich specifiek op één van de onderwerpen uit het trainingsprogramma en duurt 1 tot 1,5 uur. Deze keuze voor hoge intensiteit en beperkte duur is namelijk zeer effectief. Het zorgt ervoor dat je verkoopvaardigheden direct een boost krijgen omdat de inhoud van de webinars direct toepasbaar is in de praktijk.

“Prachtig om te zien hoe de interactiviteit en dynamiek van een training ook terugkomt in een live webinar”
Mark van Tilborg (Sales manager bij Vetrotech Saint-Gobain)
“De combinatie van een inspirerende webinar en dagelijks een vraag in de app is dé ideale mix voor het trainen van verkopers. Bij ons leverde de vragen in de app direct discussies op. Dat is goed, want het betekent dat ze er mee bezig zijn.”Auke Jellema, Sales Manager Liebherr Maritime Benelux B.V.

Webinar gemist?


Heb je een abonnement en moet je een webinar missen? Dat is geen probleem want voor onze betalende abonnees zijn de webinars elke maand na afloop online terug te kijken. Natuurlijk raden we wel aan om er zelf live bij te zijn, want onze webinars zijn geen éénrichtingsverkeer. Interactiviteit en dynamiek staan centraal en zorgen ervoor dat je echt iets leert. En dat is waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat.

Doe mee aan een gratis webinar!


Wil je zelf ervaren hoe effectief en leerzaam onze webinars zijn? We organiseren regelmatig gratis webinars om een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten. Meld je daarom nu aan voor één van onze gratis webinars. Klik op de knop hieronder en hopelijk tot snel!
Geen gratis webinars gepland? Neem contact op dan kijken we of je kunt meedoen in een webinar uit het lopende programma!

Schrijf je in voor ons gratis webinar!

Micro-learning


Train ‘n Gain onderscheidt zich van andere aanbieders van verkooptrainingen. Dat komt omdat de basis van ons trainingsprogramma is opgebouwd rondom micro-learning. Traditionele verkooptrainingen bieden deelnemers een grote hoeveelheid leerstof in één keer aan. Daardoor verslapt de concentratie en is het stukken minder effectief. Met micro-learning daarentegen krijg je elke dag, week of maand een klein beetje leerstof. Dit noemen we ook wel een brainsnack. Het resultaat hiervan is dat de leerstof veel beter blijft hangen. Hierdoor is het rendement van je leerinspanningen stukken hoger!

Wat betekent micro-learning voor een verkooptraining?


Elk onderwerp uit ons trainingsprogramma is vertegenwoordigd in onze micro-learning app. Installeer de app op je telefoon en krijg dagelijks scenario’s, videocases, opgaven en opdrachten die betrekking hebben op de leerstof. Elke opgave is voorzien van de relevante theorie zodat je alles wat je geleerd hebt nog eens rustig kunt nalezen. Verdien trofeeën door bepaalde prestaties te behalen en vergelijk jouw scores met die van vrienden en collega’s. Voor de die-hards is er natuurlijk maar één uitdaging: behaal de toppositie in de ranglijst!


“Elke dag meetings en drukte. Maar ik geef mezelf een schop onder m’n kont om echt met de app te werken, aangezien ik het een geweldige tool vind!”
Eric de Leeuw van Weenen, Director of Business Development Vulkan USA

“Onze verkopers in Kenia gebruiken de microlearning app om hun verkoopvaardigheden elke dag op te poetsen. Ze doen iedere week mee aan de verkoopuitdaging en vinden het geweldig!”Mark Janssens, Business Development Manager Kibo motorcycles

Probeer de micro-learning app gratis uit!


Wil je zelf ervaren wat micro-learning voor een verkooptraining betekent? Probeer dan de app gratis uit! Wanneer je je als gratis gebruiker registreert krijg je namelijk een klein voorproefje van wat je kunt verwachten.

  online verkooptraining iosonline verkooptraining android

  online verkooptraining micro-learning

   Meedoen

   Wil je jouw verkoopvaardigheden aanscherpen tegen een fractie van de prijs van reguliere en ouderwetse trainingen? Meld je dan nu aan en begin direct met trainen!

   Wil je de ultieme combinatie van klassikale training én online verdieping? Lees dan meer over ons Professional pakket.