Train ‘n Gain Premium:
maatwerk in-company verkooptraining voor verkoopteams


Uiterst effectieve combinatie van klassikale verkooptraining en online opvolging, speciaal voor jouw business en jouw verkoopteam.


Neem contact op!
 

Train ‘n Gain Premium is een in-company verkooptraining. Het programma is specifiek afgestemd op de ontwikkelingsbehoefte in jouw organisatie. De krachtige combinatie van klassikaal- en online leren staat borg voor het beste leerrendement.


maatwerk verkooptraining methodiek

Methodiek


maatwerk verkooptraining onboarding

Onboarding


maatwerk verkooptraining klassikaal

Klassikaal


maatwerk verkooptraining webinars

Webinars


maatwerk verkooptraining micro-learning

Micro-
learning


Methodiek


Deze maatwerk in-company verkooptraining  is de meest effectieve manier om de vaardigheden van verkopers binnen een organisatie te verbeteren. Dat komt omdat alle onderdelen van het in-company verkooptrainingsprogramma op maat worden gemaakt voor jouw organisatie. Daardoor sluit het perfect aan op de actuele trainingsbehoeften.
Wij kijken naar de behoefte van de individuele deelnemer binnen de groep. We passen de moelijkheidsgraad van de training daarop aan. Het gevolg is een uitstekend leerrendement, dat zorgt voor meer motivatie, meer verkoopactiviteiten en betere resultaten van jouw verkoopteam.

Waaruit bestaat dit programma?


Het Premium programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Onboarding interviews, waarin de trainingsbehoeften van de organisatie en de deelnemers in kaart worden gebracht,
  • Optioneel DISC tests en rapportages voor de deelnemers, om de communicatiestijlen van de teamleden in kaart te brengen.
  • Klassikale in-company verkooptrainingen, met maatwerk cases en rollenspelen. Daardoor kan het geleerde direct in de praktijk worden gebracht,
  • Toegang tot interactieve live webinars, voor verdieping en herhaling. Eventueel zelfs op maat gemaakt,
  • Gebruik van onze micro-learning app voor dagelijkse herhaling en verdieping van de leerstof. Daarnaast maandelijkse deelname aan de verkoopuitdaging.
“Ik heb persoonlijk genoten van de twee dagen training en ben er zeker van dat onze mensen tijdens de webinars en het gebruik van de app veel vaardigheden gaan leren om beter met klanten te interacteren.
Onze twijfels of deze training zou botsen met de verschillende aziatische culturen bleken volkomen ongegrond.”Klaus Roehrig (Managing director Vulkan Industries Far East)
“Train ‘n Gain heeft een zeer effectieve pragmatische aanpak. Daardoor zijn technieken en concepten veelal direct succesvol in te zetten!”Emiel Arts (Directeur/eigenaar Royal Grass)

Stel het gewenste programma samen.

Neem contact met ons op om samen te onderzoeken wat de beste aanpak is voor jouw organisatie.

Neem contact op!

maatwerk verkooptraining methodiek

maatwerk verkooptraining onboarding

Onboarding


Tijdens de onboarding worden gesprekken gevoerd met de deelnemers en de leidinggevenden. In deze gesprekken brengen we trainingsbehoeften in kaart. Hierdoor kunnen we het in-company verkooptrainingsprogramma zodanig vorm geven dat het goed aansluit bij wat er in de organisatie nodig is. Onboarding geeft antwoord op vragen als:

  • Wat is het niveau van de verschillende deelnemers?
  • Op welke gebieden moeten of willen de deelnemers zich ontwikkelen?
  • Wat voor soort klanten bedient de organisatie?
  • Hoe ziet een typisch verkooptraject eruit?
  • Wie zijn de belangrijkste concurrenten?

Op deze manier kunnen we het programma zodanig samenstellen, dat het goed aansluit.


Klassikaal


De klassikale sessies zijn de kern van de Train ‘n Gain Premium in-company verkooptraining. Doordat de training op maat is gemaakt, zijn de cases en rollenspellen realistisch en leerzaam. Deze rollenspellen worden opgenomen op video en beoordeeld en besproken.
Interactie en dynamiek staan centraal in onze verkooptrainingen. De ervaren verkooptrainer maakt feilloos de sterke eigenschappen en verbeterpunten van de deelnemers inzichtelijk. Direct na de verkoop training gaan de deelnemers, gewapend met nieuwe zelfinzichten, aan de slag en voeren betere verkoopgesprekken die uiteindelijk meer resultaat opleveren.

“Train ’n Gain zet ons op een praktijkgerichte manier weer volledig recht op het commerciële spoor.
Wij doen mee aan de maandelijkse webinars. Daarin komen alle aspecten van een professioneel verkoopgesprek aan bod.
Ook doen we mee aan de online verkoopuitdagingen. Kortom, een prima ervaring, die meteen zijn vruchten afwerpt.”Rob Verloop, Accountmanager Fasteners & Bonding, Viba NV
“Dank je wel Paul voor zo veel nuttige technieken! Ik pas ze in mijn dagelijkse werkzaamheden toe. Mijn complimenten voor jouw trainingsvaardigheden, je enthousiasme en energie zijn aanstekelijk.”Giulio Alberti, Vulkan Italia after sales service


maatwerk verkooptraining klassikaal

maatwerk verkooptraining webinars

Webinars


Ook bij maatwerk in-company verkooptraining is het van belang om na afloop van de verkooptrainingen regelmatig te herhalen en oefenen. Daarom krijgen de deelnemers aan de Premium verkooptraining elke maand toegang tot een interactief live webinar. Afhankelijk van de getrainde onderwerpen zorgen die webinars voor verdieping, of juist aanvulling van de leerstof. Zo kunnen alle deelnemers toch alle essentiële onderwerpen getraind krijgen. Er zijn minder kostbare klassikale trainingsdagen nodig.
Wat live getraind moet worden wordt live getraind, het overdragen van kennis kan daarentegen ook effectief, flexibel en kostengunstig met de online instrumenten.

Informeer naar de mogelijkheden om ook de webinars op maat te maken voor jouw organisatie!

“Prachtig om te zien hoe de interactiviteit en dynamiek van een training ook terugkomt in een live webinar”
Mark van Tilborg (Sales manager bij Vetrotech Saint-Gobain)

“De combinatie van een inspirerende webinar en dagelijks een vraag in de app is dé ideale mix voor het trainen van verkopers. Bij ons leverde de vragen in de app direct discussies op. Dat is goed. Het betekent dat ze er mee bezig zijn.”Auke Jellema, Sales Manager Liebherr Maritime Benelux B.V.

Webinar gemist?

Geregistreerde gebruikers kunnen een webinar na afloop terugkijken, want de webinars worden opgenomen.

Bekijk de webinar agenda

Ervaar het zelf!

Neem contact met ons op als je een keer een live webinar wilt ervaren.

Neem contact op!

Micro-learning


Deelnemers aan de Professional verkooptraining gebruiken de Train ‘n Gain micro-learning app op hun smartphone, tablet of PC. Dit is de perfecte follow-up.
Maandelijks publiceren we de verkoopuitdaging, die de deelnemer uitdaagt zijn creativiteit te gebruiken. De winnende oplossing wordt elke maand in de app gepubliceerd.
Bovendien komt elke maand een nieuw onderwerp beschikbaar in de micro-learning app, aansluitend op de klassikale verkooptraining en de webinars. Dat betekent dat gedurende die maand dagelijks kan worden meegedaan aan scenario’s, videocases, opgaven en opdrachten.
Elke opgave is voorzien van de relevante theorie. Zodoende kan alles wat in de training is geleerd worden opgezocht.

De leidinggevende kan in het managementdashboard meekijken met de leeractiviteiten van zijn of haar medewerk(st)ers.

Theorie

Elke opgave is voorzien van de relevante theorie. Zodoende kan alles wat in de training is geleerd worden opgezocht.

Gamification

Door de gamification gaan deelnemers de strijd aan met zowel collegaverkopers, als met verkopers uit andere landen en industrieën. De app is momenteel tweetalig: Nederlands en Engels.
Voor de die-hards is er natuurlijk maar één doel: de toppositie in de ranglijst behalen!

De leidinggevende kan in het managementdashboard meekijken met de leeractiviteiten van zijn of haar medewerk(st)ers.

“Elke dag meetings en drukte. Maar ik geef mezelf een schop onder m’n kont om echt met de app te werken, aangezien ik het een geweldige tool vind!”Eric de Leeuw van Weenen, Director of Business Development Vulkan USA
“Onze verkopers in Kenia gebruiken de microlearning app om hun verkoopvaardigheden elke dag op te poetsen. Ze doen iedere week mee aan de verkoopuitdaging en vinden het geweldig!”Mark Janssens, Business Development Manager Kibo motorcycles

Probeer de micro-learning web-app gratis uit!


Probeer de app gratis uit! Hij draait op elke PC, laptop, tablet of telefoon. Met de gratis versie kun je van alle onderwerpen een paar oefeningen doen en wekelijks meedoen in de verkoopuitdaging.

online verkooptraining iosonline verkooptraining android

maatwerk verkooptraining micro-learning

Stel het gewenste programma samen.

Wil je de verkoopvaardigheden van jouw team aanscherpen met een onnavolgbare prijs/prestatieverhouding? Neem dan nu contact op om samen de beste oplossing te kiezen voor jouw verkoopteam!

Neem contact op!

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van klassikale training én online verdieping, maar heb je slechts een beperkt aantal deelnemers? Lees dan meer over onze Professional verkooptraining.