Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar: De deal sluiten (Nederlandstalig)

23 augustus 2019 @ 09:00 - 10:00 CEST

In dit webinar wordt het laatste stukje van het verkoopgesprek behandeld: het verkrijgen van commitment. Elke stap in een succesvol verkoopproces vereist commitment van de klant: commitment om een vervolgafspraak te maken, een presentatie te geven, een proef te starten, een gesprek met een ander persoon te hebben, een berekening te maken en, uiteindelijk, commitment om zaken met elkaar te gaan doen.

De belangrijkste aspecten, zoals het herkennen van koopsignalen en de verschillende afsluittechnieken worden toegelicht.

Inhoud:

  • Wat het belang is van de afsluitfase in een verkoopproces?
  • Wanneer moet je afsluiten
  • Hoe sluit ja af bij klanten met een complexe DMU
  • Twaalf afsluittechnieken (rood, geel en groen) toepassen
  • Wat het belang is van het ‘”After sales”’ proces

Dit webinar is interactief en direct erna krijg je de bijbehorende opgaven en theorie in de app en kun je een maand lang oefenen met video’s en cases.  Daardoor zal je de materie beter verankeren en pas je het zonder nadenken toe in echte situaties.

Natuurlijk doe je ook mee met de wekelijkse verkoopuitdaging waarin je helemaal vrij bent om de beste oplossing te bedenken voor een realistische verkoopsituatie.

Dit webinar is onderdeel van het blended Professional programma en het online Economy programma waarin elke maand een onderwerp wordt uitgediept en toegankelijk voor abonnees.

Let op: de genoemde tijd is Central European Time (CET/CEST).

Gegevens

Datum:
23 augustus 2019
Tijd:
09:00 - 10:00
Evenement Categorieën::
, , ,
Evenement tags:
, , ,

Venue

Online
Online
Online,Nederland

Organisator

Train ‘n Gain | Paul Smulders
E-mail:
salessupport@trainngain.com
Website:
www.trainngain.com