Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klassikale open training: DISC communicatiestijlen (Nederlandstalig)

21 augustus 2020 @ 13:00 - 17:00 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 21 augustus 2020 at 13:00

In deze training leer je de hoe je met behulp van het DISC model communicatiestijlen herkent. Hierdoor bouw je rapport op met je gesprekspartner (er ontstaat ‘chemie’ ) en verbeter je de communicatie met iedereen, ook met mensen die een andere communicatiestijl hebben als jij.

Tegen meerprijs kun je zelf een online DISC test doen en krijg je een uitgebreide rapportage over jouw communicatiestijl, motivatoren, demotivatoren en gedragskenmerken.

In een halve dag wordt niet alleen de theorie behandeld, maar worden ook veel oefeningen gedaan zodat je direct ervaart hoe je bepaalde technieken kunt toepassen. Het sparren met de andere deelnemers wordt altijd erg op prijs gesteld in deze trainingen! Samen nadenken over casussen en oplossingen bedenken heeft een positief effect op het leerrendement.

Na afloop van de training krijg je de bijbehorende opgaven en theorie in de app en kun je een maand lang oefenen met video’s en cases.  Daardoor zal je de materie beter verankeren en pas je het zonder nadenken toe in echte situaties.

Natuurlijk doe je ook mee met de wekelijkse verkoopuitdaging waarin je helemaal vrij bent om de beste oplossing te bedenken voor een realistische verkoopsituatie. Ca. 6 weken later kun je het live webinar volgen zodat je echt alles leert over de verschillende communicatiestijlen.

Inhoud:

  • Begrijp hoe het DISC model werkt
  • Bespreking van je eigen DISC profiel (alleen indien je zelf een test hebt gedaan)
  • Begrijp de DISC testuitslag en de DISC grafieken
  • Hoe pas je het DISC model toe in verkoopsituaties
  • Oefenen met praktijksituaties

Deze training is onderdeel van het Professional programma waarin elke maand een onderwerp wordt uitgediept en toegankelijk voor abonnees.

Gegevens

Datum:
21 augustus 2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën::
, ,
Evenement tags:
, ,

Venue

Stichting Bouwhuis
Zilverstraat 69
Zoetermeer,Zuid-Holland2718 RP
+ Google Maps
Telefoon:
079 325 2252
Website:
http://www.bouwhuis.org/vergaderzalen/

Organisator

Train ‘n Gain | Paul Smulders
E-mail:
salessupport@trainngain.com
Website:
www.trainngain.com