Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Klassikale open training: Prijspresentatie (Nederlandstalig)

10 mei 2019 @ 13:00 - 17:00 CEST

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 9 oktober 2020 at 13:00

In deze training leer je hoe een prijs tot stand komt en hoe je deze op een overtuigende manier moet presenteren. Wanneer presenteer je de prijs in het gesprek? Welke prijstechnieken zijn er? Hoe ga je om met prijsbezwaren? Na deze training zijn er geen geheimen meer voor jou en breng je de prijs op een overtuigende manier. Mochten er toch bezwaren komen, dan leer je hoe je die effectief kunt weerleggen.

Inhoud:

  • Prijsperceptie en prijsstrategieën
  • De invloed van de productlevenscyclus op de prijs
  • Beïnvloed klantkeuzes met ‘de wet van drie’
  • Wanneer en hoe presenteer je de prijs in het verkoopgesprek
  • 8 prijspresentatietechnieken in de praktijk
  • Voorkom prijsonderhandelingen en indien noodzakelijk, pas deze onderhandelingsprincipes toe.

In een halve dag wordt niet alleen de theorie behandeld, maar worden ook veel rollenspelen gedaan (en opgenomen) zodat je direct ervaart hoe je bepaalde technieken kunt toepassen. Het sparren met de andere deelnemers wordt altijd erg op prijs gesteld in deze trainingen! Samen nadenken over casussen en oplossingen bedenken heeft een positief effect op het leerrendement.

Na afloop van de training krijg je de bijbehorende opgaven en theorie in de app en kun je een maand lang oefenen met video’s en cases.  Daardoor zal je de materie beter verankeren en pas je het zonder nadenken toe in echte situaties.

Natuurlijk doe je ook mee met de wekelijkse verkoopuitdaging waarin je helemaal vrij bent om de beste oplossing te bedenken voor een realistische verkoopsituatie. Ca. 6 weken later kun je het live webinar volgen zodat je echt alles leert over het vaststellen, presenteren en verdedigen van de prijs.

Deze training is onderdeel van het Professional programma waarin elke maand een onderwerp wordt uitgediept en toegankelijk voor abonnees.

Gegevens

Datum:
10 mei 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën::
, ,
Evenement tags:
, , , ,

Venue

Stichting Bouwhuis
Zilverstraat 69
Zoetermeer,Zuid-Holland2718 RP
+ Google Maps
Telefoon:
079 325 2252
Website:
http://www.bouwhuis.org/vergaderzalen/