RESOURCES

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klassikale open training: De deal sluiten (Nederlandstalig)

6 november 2020 @ 13:00 - 17:00 CET

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 6 november 2020 at 13:00

In deze training wordt het laatste stukje van het verkoopgesprek behandeld: het verkrijgen van commitment. Elke stap in een succesvol verkoopproces vereist commitment van de klant: commitment om een vervolgafspraak te maken, een presentatie te geven, een proef te starten, een gesprek met een ander persoon te hebben, een berekening te maken en, uiteindelijk, commitment om zaken met elkaar te gaan doen.

De belangrijkste aspecten, zoals het herkennen van koopsignalen en de verschillende afsluittechnieken worden toegelicht.

Inhoud:

  • Wat het belang is van de afsluitfase in een verkoopproces?
  • Wanneer moet je afsluiten
  • Hoe sluit ja af bij klanten met een complexe DMU
  • Twaalf afsluittechnieken (rood, geel en groen) toepassen
  • Wat het belang is van het ‘”After sales”’ proces

In een halve dag wordt niet alleen de theorie behandeld, maar worden ook veel rollenspelen gedaan (en opgenomen) zodat je direct ervaart hoe je bepaalde technieken kunt toepassen. Het sparren met de andere deelnemers wordt altijd erg op prijs gesteld in deze trainingen! Samen nadenken over casussen en oplossingen bedenken heeft een positief effect op het leerrendement.

Na afloop van de training krijg je de bijbehorende opgaven en theorie in de app en kun je een maand lang oefenen met video’s en cases.  Daardoor zal je de materie beter verankeren en pas je het zonder nadenken toe in echte situaties.

Natuurlijk doe je ook mee met de wekelijkse verkoopuitdaging waarin je helemaal vrij bent om de beste oplossing te bedenken voor een realistische verkoopsituatie. Ca. 6 weken later kun je het live webinar volgen zodat je echt alles leert over hoe je tot een concreet resultaat kunt komen.

Deze training is onderdeel van het Professional programma waarin elke maand een onderwerp wordt uitgediept en toegankelijk voor abonnees.

Gegevens

Datum:
6 november 2020
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën::
, ,
Evenement tags:
, , , ,

Venue

Stichting Bouwhuis
Zilverstraat 69
Zoetermeer, Zuid-Holland 2718 RP
+ Google Maps
Telefoon:
079 325 2252
Website:
http://www.bouwhuis.org/vergaderzalen/

Bedrijven die van onze diensten gebruik maken of hebben gemaakt

Klik hier voor bedrijven die sinds 2002 door ons klassikaal zijn getraind
Top
nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch